maanantai 22. heinäkuuta 2013

Lintuemon KYH -kuulumiset :) Paljon ei enää puutu...

Olen laiminlyönyt viimeaikoina kaikkia nettipäivityksiä (omaakin blogia), mutta koitetaas nyt vähän päivittää mitä KYH -haasteelle kuuluu. Heinäkuun alku meni muita kuin KYH -neuleita tehdessä, koska siihen tuli kaikkia "pakollisia" lahjajuttuja ym. ja sitten heinäkuun puolivälissä katosi kerrassaan kaikki neuleinspikset, ei huvittanut ei niin mikään. Alkoi totisesti iskeä paniikki, koska minähän en valinnut KYH -töikseni mitään ihan pikkunäperryksiä ja isompiakin juttuja oli vielä kesken aika monta! APUVA! Luovuttaminen tuntui ihan kauhealta vaihtoehdolta, koska luovuttaminen nyt ylipäänsä on luonteeltaan vähän sellaista, että kun luovutat kerran niin seuraavalla kerralla luovutat vieläkin helpommin. Nythän tosin on kyse "vain" käsitöistä, mutta silti! ;D Pakotin itseni tarttumaan puikkoihin ja nyt tilanne näyttää jo todella hyvältä. Vaikka ei tässä nyt vieläkään lomailemaan pääse, nimittäin puolet KyJy -aloituksista puuttuu ja pari heinäkuun KAL:iakin on kesken, mutta ne nyt ei tähän haasteeseen onneksi liity. :D Mutta kyllä nyt on varmaan tullut ainakin todistettua, että hullu se on.


KYH#17
Kaverin äidin tilaama myssykkä, Buttercup Beret , langat hänen itse ostamansa 7 veikka ja rose mohair. Tulipahan muhkea myssy ja toiveesta vielä kääntövaralla. Kavennukset jouduin muokkaamaan, koska muuten tästä olisi tullut ihan jätti.

KYH#16
Anemone - liivi. Tästä piti tulla 2 veen koko, mutta siitä tulikin 4 veen koko! Joskus ois fiksua tarkistaa se neuletiheys, mutta pitäähän nyt elämässä jännitystä olla. Onneksi on lapsia jonossa, aina nyt jollekin mahtuu, vaikkei nyt välttämättä just sille, jolle piti. ;D

KYH#8
On The Go-veralls haalarit, koko 18kk, oma muokkaus. :)

KYH#19
Miehen pikkusiskon 16v synttärilahja Rinsessa -kämmekkäät, extravarrella.

 
KYH#18
Pappan 80v lahja torikassi miehekkään värisestä Puro Batikista. Mulla ois muuten tästä ohjeesta suomennos, jonka tein sukulaiselle!

KYH#9
Tiny Trees Baby Vest, jämälankakerän kulutusta, ei ole saajaa tiedossa vielä tälle.

KYH#22
Doublet -testineule.


Vielä ois siis kesken KYH#5 Milo -liivi tyttärelle ja on aikalailla alkutekijöissään. Lisäksi KYH#21 eli toinen lapsen lapanen, mutta se on äkkiä tehty, koska varsikin on jo valmiina. Ja sitten on vielä pienen pientä viilausta vaille valmis KYH#15 eli tyttären kesätoppi.

Ei hullummin, etten sanoisi, ainakin ottaen huomioon sen epätoivon, jonka partaalla kävin viikko sitten. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti