lauantai 22. kesäkuuta 2013

Kaikki hulluttelut aloitettu!

Hei! Olen inno, yksi innokas neuloja täältä Etelä-Suomesta. Osallistun toista kertaa Kesäyön hullutukseen näin välivuoden jälkeen. En ole aiemmin tänne kirjoitellut, mutta tulin hieman raportoimaan neuleistani.

Gunhilde ja kaverit ovat päässeet kuoriutumaan tämän hulluttelun aikana. Jämälankojen hyötykäyttö onkin ollut yksi tavoitteistani tänä vuonna. Minulla on neljä lasipurkillista täynnä erilaisia ihania lankakeriä jotka oikein huutavat neulottaviksi!

Tänä vuonna olen myös yrittänyt löytää mahdollisimman monet langat töihin omista varastoistani. Sen luulisi olevan helppoa kun laatikot pursuilevat tavaraa, mutta.. Onneksi kovin monia ostoja en ole tänä aikana tehnyt. Saatan jopa saada lankalaatikoitani laihdutettua! Huraa! Kuvassa muuten ihana kruunumalli, Circlet (ravelrylinkki) joka on päässyt tässä kuussa puikoille jopa kolmasti. Tämäkin lanka löytyi omasta varastosta.

Pieniä ja suuria töitä on puikoilla menossa. Minulle on ollut tärkeämpää saada tehtyä töitä joilla on oikeasti tarkoitus, kun selvitä hullutuksesta ilman UFOja. Toki kaikenlaista pientä ja vähemmän tärkeää tulee tehtyä, mutta tänä vuonna olen panostanut neuleiden käyttöön jo suunnitteluvaiheessa.  Meinasin ilmoittautua ensin sukkasarjaan, mutta totesin etten ehdi tehdä 22 paria sukkia, vaikka moni ystäväni onkin saanut lapsia ja vauvat kaipaavat lämmikettä. Pitäähän sitä muutakin kesällä tehdä kuin neuloa, eikö totta? Esimerkiksi käydä töissä!

Lopuista aloitetuista neuleista ja kaikkea muutakin neulomiseen liittyvää näet blogini puolella tässä muutaman päivän sisällä, tervetuloa katsomaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti