lauantai 1. kesäkuuta 2013

Merja esittäytyy + aloitettu KYH 1,2,3,4,5,6 ja 7 (8.tulossa)


Hei,

Ilmoitan nyt täten tässä, että pääsin puoleenväliin KYH:ssä,  kun tuli minulle yllättäen nuo taloyhtiöni talkoovoimin tehtävät isohkot maalausurakat vastaan. Kädet oli niistä useamman päivän ja tuntikausien maalaamisesta jo niin kipeänä, etten pystynyt jatkamaan enää neuleurakkaa. Varsinkin kun kesän urheilukilpailuja varten oli pidettävä myös kädet toimintakunnossa.. Puolet eli 11 työtä vien loppuun, 2 niistä valmiina jo, mutta sepä ei vielä riitä. Ensi kerralla paremmalla onnella, ilman yllätysaikataululla toteutettavia ulko- ja sisäremontteja. (Juhannus oli deadline maalauksillekin.)

Mutta kaikille hyvää onnea, neulomisen iloa ja innolla lähdin mukaan, mutta voimat ei vain riittänyt ihan kaikkeen. Pääsenpä ihailemaan nyt muiden töitä. 

Terveisin :) Merja


8.päivän työ: aloitus vasta päivemmällä:KYH-työ nro 8 tulee olemaan saaristolaissukat (naiselle)

Lisään varsinaisen työkuvan sitten kun palaan maalaustalkoista ja olen pätkäni kutonut :D

7.päivän työ:KYH-työ nro 7 aloitettu Kinnulan mummin sukat

Ohessa pieni pätkä vain kun maalausurakka voittaa tän tehtävän, vielä tänään jatkuu pitkien aitapätkien maalaus, sitten päästään taas paremmin tähän projektiin 


6.päivän työ:KYH-työ nro 6 aloitettu - lapsen kukkaketosukat

Tänä iltana jatkuu talkoot pihalla. Iso maalausurakka, joten pienen tynkätyön ehdin kutoa iltasella. Päivitän tänne samalla kertaa kuin työn nro 7, vaikkapa. Luulen että isosta maalausurakasta vie mehut Merjasta. Mutta pikkuhiljaa hyvää tulee. Ihan kivaa vielä, ihme kyllä tämä :D

Maalausurakan jälkeen aloitettu Nalle Kukkaketosukat lapselle :
Sorry epätarkka kuva. Seuraavasta vaiheesta sitten parempitasoinen kuva.

5. päivän työ: KYH-työ nro 5 aloitettu - miesten sukat

4.päivän työ : KYH-työ nro 4 aloitettu - lapsen Pöllö-sukat (nro 26 jalkaan)

Ja tälläiseksi se täs vaiheessa suunniteltu, vielä tulee pari lisäjuttua virkaten ja värkäten:
Sukat vasta aloitettu hieman, innoituksen sukkiin sain näistä pienistä näppäristä maskoteista. Teen oman sovellukseni niistä sukiksi. Ihan jännää kokeilla, voisi olla hieman viimeistelyssä eri tekniikoitakin.


Hei,

Päätin järjestellä työt niin, että uusimmat työt tulevat ylöspäin. Ja koska paljon jää puikoille, ja osan ehkä siirrän langoille, niin pistän myös muistiin tähän, millä puikkokoolla olen kutonut, jotta toisesta sukasta tulee sitten samanlainen. :D Mietin tuota ettei millään muista jälkeenpäin 22 keskeneräisen työn yksityiskohtia , kenties.
Tää kävi hieman eilen jo käsien päälle. Tuli kudottua iso rupeama :D

Aloitusesittely:
Olen siis harrastajaneuloja. Sukkia jostain syystä kudon kaikkein mieluiten. Siitä syystä nyt sitten päätin keskittyä pelkkiin sukkiin.

Ensimmäistä kertaa osallistun KYH-tempaukseen. Katsotaan kuinka käy. Työt vielä kesäkuussa , mutta heinäkuussa vapaa-aikaa lomalla runsaammin. Yritetään ainakin saada ne 22 työtä alkuun ja myös valmiiksikin.

3.päivän työ:KYH-työ nro 3 - naisen palmikkosukat (aamulla aloitettu klo 6:00)

pyöröpuikot nro 4,0

2.päivän työ : 
KYH-työ nro 2 - vauvan junasukka aloitettu (klo 7:00 aamulla)

Puikot nro 3,0

Yksi kpl junasukkia valmis klo 14:00:


1.päivän työ : 
KYH-työ nro 1 - Miesten palmikkosukka aloitettu (Novitan sukkalehti, s. 53)
:
Tumman sinisellä langalla , oikean jalan sukka aloitettu
Puikot nro 4,0
2 kommenttia:

  1. Samoilla ajatuksilla olen minäkin tempauksessa mukana :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos , tässä kädet ja pää kovalla koetuksella... Mutta hauskan hassu tää tempaus ,joten yritetään jaksaa.... :D Aloitettuja töitä nyt 4, pian niitä onkin se 22 :D

    VastaaPoista